Site icon Mahmuthan BARISIK

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma işlemi ile kayıt yerini değiştirmektedir! Root olayından daha sağlıklıdır güncelleme yapabilirsiniz, cihaz garanti dışına çıkmaz, korkmadan kullanabilirsiniz. Şu ana kadar cihazlarda sorun yaratmadı.

Oneclick adındaki bu program android’de acemi olanlar icin yapılmış bir uygulama ve bu uygulamayı yapmamda ki sebep root yapmadan çoğu uygulamayı hafıza kartına taşımak icindir. Taşımak derken direk kendisi taşımıyor sadece adb kullanarak hafıza yeri değiştiriyor. Bazı kullanıcılar özellikle bilmeyenler icin birebir bence.

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma Adımları;

  • Android sdk kurulu olmasa bile içindeki tinny ile çalışıyor. 
  • Adb içerisinde çalıştığından dolayı tüm android cihazlarda çalışır. 

İNDİR ONECLICK.RAR

ya da

ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ

  • Dosyaları çıkartın, telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin! 
  • Programı açın birinci ? tuşuna basın android sdk kurulu değilse arka planda tinny çalışacak.

Tinny çalışınca menü tuşu ismi değişecek ve olay bitti! Root etmeden çoğu uygulamanın varsayılan değerleri artık hafıza kartı, App2sd veya uygulamalar bölümünden istediğiniz programı hafıza kartını taşıyabilirsiniz. 

Rootsuz Telefon Belleğinden Hafıza Kartına Taşıma

Galaxy i9003, 5670, Ace, Neo ve Neov üzerinde sorunsuz çalıştı. Galaxy serisindeki telefonlarda facebook dahil çoğu uygulamayı hafıza kartına taşıyıp kullanabilirsiniz, xperia serisinde whatsapp ve facebook maalesef taşınmıyor.

Turkcell T11 Kullanıcısı iseniz sizin için bir yazımız var. Turkcell T11 Root İstenmeyen Programlara Elveda

Exit mobile version